Monday, May 11, 2015

Bantal Kekabu Asli 100% Original Harga Mampu Milik

Assalamualaikum.

Kami menjual barangan kekabu asli secara online dengan harga mampu milik. Kos pos untuk barangan kekabu dalam anggaran RM10 ke RM15. sangat menjimatkan kerana barang akan sampai terus ke rumah anda. Tak perlu lagi pusing 1 pekan semata-mata untuk mencari bantal.hehe.

Kami juga boleh di temui di instagram atas nama kedai_kekabuonline. Jemput follow kami untuk melihat lebih banyak pilihan produk kekabu,

Aneka jenis bantal.
1. Bantal dewasa King & Standard Size.
2. Bantal Toddler
3. Bantal baby
4. Bantal peluk dewasa dan kanak-kanak

Contoh sarung bantal di pasaran apabila menggunakan bantal kekabu asli kami. 
Bantal Baby. Baby berumur 5 bulan ketika ini,Kami juga menjual bantal karipap dengan harga mampu milik. Hanya RM10 sahaja. Bantal karipap sangat sesuai di gunakan utk new born.


Contoh baby tido dengan bantal karipap dari kami.


Kami juga ada menjual Nursing Pillow yang berfungsi untuk membantu memberi sokongan kepada para ibu semasa sedang menyusukan bayi. Terdapat 2 saiz Nursing Pillow:
1. Standard Size: RM65
2. Jumbo Size: RM75


 Contoh bantal-bantal kekabu di poskan kepada pembeli kami. Bantal di balut dengan plastik dan di bungkus di dalam kotak.

Kami juga ada menjual tilam kekabu baby pelbagai saiz. Jika berminat untuk membuat pembelian boleh whatsapp kami di no 0137255564. Terima Kasih.No comments:

Post a Comment